top of page
Steun ons

Om een stuwende rol te kunnen blijven spelen in de waardering voor kunst heeft het Art Fund Nyenrode de steun nodig van schenkers, zakelijke partners en niet te vergeten de alumni van Nyenrode Business Universiteit. 

Schermafbeelding 2024-03-05 om 19.13_edi
Schenken en nalaten

Met de schenkingen en nalatenschappen kunnen we blijven bijdragen aan de bloeiende kunstgemeenschap die we koesteren. Laten we samen onze passie voor kunst versterken en een blijvend verschil maken. Doe vandaag nog mee en laat jouw steun het verschil maken voor de toekomst van kunst op Nyenrode en daarbuiten. Omdat het Art Fund Nyenrode een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met een cultureel doel kunnen schenkers en nalaters genieten van bijzondere belastingvoordelen. 

Groepsfoto Gary Schwartz Goudstikker Lez
Alumni Kunstkring

Kunstliefhebbende alumni van Nyenrode Business Universiteit moedigen wij aan om lid te worden van de Alumni Kunstkring. Alumni die nog niet hebben geëxposeerd, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. 

Onze partners

Samen vormen we een kleurrijk palet van creativiteit en innovatie. Dank aan onze partnerbedrijven voor hun onschatbare steun bij het realiseren van de missie van ART Fund Nyenrode. Hun betrokkenheid en toewijding zijn de drijvende kracht achter onze gezamenlijke inspanningen om de waardering voor kunst als inspiratiebron voor het verleggen van grenzen binnen en buiten de Nyenrode-gemeenschap te vergroten.

bottom of page