top of page
Exposeer en word lid van de Alumni Kunstkring
Leden Alumni Kunstkring Art Fund Nyenrode
Brochure Alumni Kunstkring

Het is geen geheim meer dat Art Fund Nyenrode enkele malen per jaar een unieke gelegenheid biedt om de prachtige kunstcollecties van onze alumni te ervaren! Veel van onze alumni zijn niet alleen succesvol in het bedrijfsleven, maar hebben ook een diepe passie voor kunst. Van abstracte moderne kunst tot meesterwerken van eigentijdse kunstenaars, onze alumni hebben een breed scala aan fascinerende kunstwerken verzameld.

 

Deze kunst zie je nergens anders

Art Fund Nyenrode biedt een exclusieve kans om deze verborgen schatten te ontdekken. Tijdens onze evenementen presenteren we zorgvuldig geselecteerde stukken uit de privé- of bedrijfscollecties van onze alumni, waardoor u kunt genieten van kunst die normaal gesproken niet toegankelijk is voor het grote publiek. Dus sluit u aan bij ons en laat u inspireren door de prachtige wereld van kunst die onze alumni koesteren. We kijken ernaar uit om samen met u deze artistieke reis te maken en een diepgaande waardering te ontwikkelen voor de kunstwerken die onze gemeenschap zo dierbaar zijn. 

 

Exposeren? Exclusief voor Nyenrode alumni

Alumni die nog niet hebben geëxposeerd, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. We moedigen u aan om uw kunstcollectie te delen en deel uit te maken van deze boeiende ervaring en wordt lid van de speciale Alumni Kunstkring.

bottom of page