top of page
Tentoonstellingen,
Rondleidingen en Publicaties
Goudstikkerlezingen
en Bijzondere bezoeken
Studenten 

De kunstcollectie op Nyenrode inspireert en stimuleert studenten en ieder ander die studeert aan de Nyenrode Business Universiteit tot verwerving van een breed zakelijk perspectief. Educatieve programma’s, exposities en presentaties bevorderen kritisch denken en vergroten cultureel bewustzijn. Kunst op Nyenrode biedt meer dan een visuele ervaring; het is een educatieve reis die de horizon van studenten verbreedt en creativiteit aanspoort.

Docenten

Voor onze opleidingsstaf is de kunstcollectie een waardevol instrument in hun onderwijsrepertoire. We erkennen de kracht van visuele stimuli bij het overbrengen van complexe zakelijke concepten. Daarnaast zoeken we naar mogelijkheden die de relatie tussen kunst, cultuur en zakelijke praktijken verkennen. Op deze manier dragen we bij aan de ontwikkeling van onderwijsmethoden die verder gaan dan de traditionele aanpak.

Alumni

Onze alumni ontdekken in de kunstcollectie waardevolle netwerkkansen, waarbij betrokkenheid bij culturele initiatieven een cruciale rol speelt in het zakelijke landschap. Exclusieve previews, artist talks en speciale diners betrekken alumni bij kunstinitiatieven, wat niet alleen een gevoel van verbondenheid creëert, maar ook kansen biedt voor duurzame zakelijke relaties.

Ondersteuners

Onze kunstminnende vrienden en ondersteuners zien in de kunstcollectie een mogelijkheid voor betekenisvolle betrokkenheid. We begrijpen dat zij niet alleen financiële steun bieden, maar ook waarde hechten aan exclusieve evenementen rondom de kunstcollectie. Door deze sponsoren te betrekken bij previews, lezingen en rondleidingen, creëren we een unieke ervaring die hun betrokkenheid versterkt. 

bottom of page