top of page

Bridgedrive op Landgoed Nyenrode: een kunstzinnige ervaring

Vandaag, 9 juni 2024, een zonnige zondag, vond een bijzondere bridgedrive plaats op het prachtige Landgoed Nyenrode. Het historische Koetshuis van het kasteel vormde het decor voor deze spannende bridgecompetitie, waar zestien paren elkaars vaardigheden op de proef stelden.

Spanning en concentratie

Vanaf de vroege ochtenduren stroomden de deelnemers binnen, allen vastberaden om hun beste spel te laten zien. De sfeer was geladen met opwinding en concentratie, terwijl de paren plaatsnamen aan de groene tafels. Het geklik van de biedboxen en het gefluister van strategieën vulden de lucht, terwijl de ochtendsessie van start ging.


Genieten op de binnenplaats

Na uren van intense competitie was het tijd voor een welverdiende pauze. De deelnemers verplaatsten zich naar de zonovergoten binnenplaats, waar een heerlijke lunch hen verwachtte. Terwijl ze genoten van de lekkernijen en de stralende zon, wisselden ze verhalen en ervaringen uit, voordat ze zich opnieuw moesten voorbereiden op de volgende ronde.


Culturele tussenstop

Na de lunchpauze was het tijd voor een culturele tussenstop. De groep begaf zich op weg naar het

AH-gebouw, waar een tentoonstelling van de Amerikaanse Pop-Art artiest Roy Lichtenstein plaatsvond. Onderweg werd er even snel een groepsfoto gemaakt, vastleggend de gezellige sfeer en de prachtige omgeving.


Vreugde en trots na spannende strijd

Uiteindelijk, na uren van strategisch denken en nauwkeurig spel, werden de winnaars bekendgemaakt.

Lydia Schijven en Lambert Elshout behaalden nipt de eerste plaats met een indrukwekkende score van 58,67%.

Erna Bosman en Richard Wulff eindigden even indrukwekkend op de tweede plaats met 58,42%.

Maurice Goossens en Kees de Haas behaalden de derde plaats met 56,38%.


Prijzen werden uitgereikt aan de nummers één en zestien, en ieder paar dat rond de 50% scoorde, ontving een paar sokken als aandenken aan deze memorabele dag. De deelnemers verlieten het landgoed met een gevoel van trots en voldoening, wetende dat ze hadden deelgenomen aan een bijzondere bridgedrive in een (kunst)historische setting.

Comments


bottom of page